Om BokBloggen

Bokbloggen är till för att du ska ha ett ställe att komma till när det är dags att välja nästa bok att läsa. Vi recenserar de böcker vi läser och skriver vad vi tycker om böckerna, både bra och dåligt. Du får alltså våra personliga åsikter, och kan förhoppningsvis hitta något som passar dig. Bokbloggen skrivs av flera recensenter så att du ska kunna hitta en recensent som har ungefär samma smak som du har.

 • Henrik
  Hejsan! Även om deckare och skräck utgör merparten av mina lästa böcker, vill jag tro att jag läser ganska varierad litteratur. Jag läser allt av Stephen King (förutom hans shopping-lista) men blandar upp med nobelpristagare, facklitteratur (historia och samhälle), chick lit, klassiker m.m.
 • Marika
  Jag läser lika gärna fantasy som nobelpristagare. Facklitteratur blandas med seriemördarthrillers och reportageböcker. En bra bok är en bra bok, oavsett om det är Stephen King eller William Golding som har skrivit den. Det enda jag undviker är memoarer, för det tråkar ut mig.
 • Jonathan
  Jag är 24 år och kulturvetare med filmvetenskap som inriktning, men med litteratur och musik som passion. Jag läser i hopp om att hitta det där som ständigt döljs bakom nästa hörn. Genre och tema kan variera. När jag inte söker svar i litteraturen leker jag med min kultur- och tankeblogg: vidga.blogspot.com.
 • Sara
  Hej! Jag är en tjej på 20 år som är en riktig bokslukare för det mesta. Jag är en allätare och läser det mesta men på senaste tiden så har det blivit en hel del böcker som är baserade på sanna historier. Mitt största intresse utöver böcker och skrivande är hundar, så jag läser även en hel del faktaböcker om det.
 • Johan
  Jag läser när jag vill fly och när jag vill närvara. Jag läser stående, sittande, liggande. På tåget och i badkaret. Men helst av allt halvt nedsjunken halvt upprätt i vardagsrummets tresitssoffa med en rykande kopp chai inom räckhåll och en färsk Murakami i händerna. Bloggar på mullvadare.blogspot.com
 • Victoria
  Jag är en allätare som har ambitionen att läsa de lite “kluriga” böckerna men som ändå mest läser bästsäljarna. Har alltid en bok på gång (ibland flera) och här på Bokbloggen vill jag passa på att dela med mig av mina nya relationer i böckernas värld.

Leave a Reply